21 Haziran 2015 Pazar

Lensbaby iPhone onun tatlı nokta fotoğraf getiriyor



Lensbaby iPhone onun tatlı-nokta, seçmeli odak fotoğraf getirmek için bir Kickstarter kampanyası başlattı. Giderek artan bulanıklık çevrili odak tatlı nokta - - firmanın yaratıcı efektler olarak LM-10 Sweet Spot Mercek aynı klasik Lensbaby görünüme sahip görüntüler üretmek için tasarlanmış bir akıllı telefon lens DSLR ve aynasız lensler.

Sweet Spot Lens akıllı telefonlar için ilk Lensbaby sunan ve mıknatıslı bir kamera lensi ve bir yapışkan destekli paslanmaz çelik halka üzerine verdiği küçük bir anodize alüminyum gövde mercek varil oluşur. İçeride kullanıcılara imza rüya Lensbaby görünüm ile çekim olanağı verir optik bir dizi ve objektif çoğu telefonda 17 mm odak uzaklığı denk verir. Tatlı Noktası lens iki ucunda mıknatıslar sahip olduğundan, o da diğer manyetik mobil lensler veya filtreler ile bağlantılı olarak kullanılabilir. Bu zaten kendi smartphone için balık gözü, telefoto, makro veya polarize ekleri olan ve kamera yaratıcı seçenekler üst düzeye çıkarmak istiyoruz adanmış telefon fotoğrafçılar için iyi bir haber olacaktır.

Yaratıcı odaklı lens monte ve akıllı telefonlar bir dizi kullanılabilir iken, akılda iPhone 4s, özellikle, 5, 5s, ve 5c tasarlanmış oldu. Bunun gibi, bir arkadaşı iOS uygulaması yukarı doğru şekilde görünmesi için görüntü çevirir hangi satışa sunulacak ... optik karmaşıklığı görüntüsü, aksi takdirde ters görünür anlamına gelir. Bu uygulama aynı zamanda, bir odak noktası kilitlemek pozlama kilidi, spot ve değerlendirmeli ölçüm dahil filtreler ve kullanım özelliklerini uygulamak için kullanılabilir. Görüntüyü oluştururken çerçeve etrafında odak sweet spot hareket yeteneği de var. Ancak, oldukça DSLR bir Lensbaby kullanmak gibi değil. Burada aslında bir canlı kırpma aracını kullanarak ve görüntünün çevresinde sweet spot taşımak için kırpma sürükleyerek ediyoruz. US $ 50 bir rehin halen lenslerin biri sabitlemek için gereklidir. Finansman başarılı olursa, objektifler Temmuz ayında nakliye başlamalı ve iki yapışkan halkaları, plastik ön ve arka kapağı ve mikro fiber torba ile gelecek. Aşağıdaki Lensbaby LM-10 Sweet Spot Lens Kickstarter video göz atın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder