21 Haziran 2015 Pazar

Olympus SH-1 ile kompakt 5-eksenli stabilize getiriyor



Bu kompakt kameralar Olympus amiral gemisi aynasızlar line-up onun yolunu yapıyor sadece retro stil değil. High-end teknoloji bazıları da vardır. geçenlerde açıkladı Stylus SH-1 dahili iftihar Wi-Fi, TruePic VII görüntü işlemcisi 24x zoom kamera, ve başlangıçta için geliştirilen 5 eksenli mekanik görüntü sabitleme olan Olympus OM-D E-M5 .

Tasarım-bilge, Stylus SH-1 bile küçük bir versiyonu gibi görünüyor Olympus PEN E-P5 sırayla 50 yaşındaki PEN F. onun üst ve klasik stil ve alüminyum alaşım kullanımını saygı ödenen kontroller kolayca Olympus aynasız ailenin bir parçası için karıştırılmamalıdır, ve belki piyasada daha iyi görünümlü kompakt fotoğraf makinelerinden bir tanesi olabilir anlamına gelir. 24x optik zoom lens SH-1 16-megapiksel ile 25-600 mm bir 35 mm format eşdeğeri odak uzaklığı vermek için 1 / 2.3-inç CMOS sensör tipi eşleştirilmiş ve (F3-F8.7) . Olympus'un saygın 5-eksenli sensör kaydırmalı görüntü sabitleme net fotoğraf ve video, tripod olmadan düşük enstantane hızlarında veya daha uzun odak uzunluklarında çekerken kullanışlı gelecektir şey sağlamak için kullanılır.

Ayrıca üstün renk üretimi ve yüksek hassasiyet ile yüksek kaliteli görüntüler vaat TruePic VII görüntü işlemcisi, değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi Olympus OM-D dizi olduğunu gelmeden. Tam çözünürlükte Full HD 1080p 60fps video kayıt ve 100-6,400 bir ISO aralığı kadar 11 fps'de Bu da patladı sağlar çekim. 109 x 63 x 42 mm (4.3 x 2.5 x 1,7 inç) Ölçüm ve tam manuel kontrol ayarları sunarken SH-1 taşınabilir 271 g (9.5 oz) ağırlığında. Aynı zamanda 460k noktalı 3 inç, arka dokunmatik ekran ve dahili Wi-Fi iOS ve Android Olympus Image Share uygulamaları ile anlık paylaşımı ve uzaktan çekim için. Olympus Stylus SH-1 ABD fiyata 400 $, siyah, beyaz veya gümüş ya Mayıs'ta satışa sunulacak.

Olympus ayrıca engebeli TG-3, tokluk ödün vermeden kaliteli bir performans sunmak için tasarlanmıştır duyurdu. Gibi 100 kg (220 £) ve toz geçirmez için 2,1 m (7 ft), çarpmaya dayanıklı gelen darbeye dayanıklı, 15 m (50 ft) suya, donmaya -10 ℃ (14 ° F) var. Bir 25-100 mm 35 mm format odak uzaklığı denk veren F2-F4.9 4x optik zoom ile eşleştirilmiş 16 megapiksel 1 / 2.3-inç CMOS sensör tipi vardır. SH-1 gibi, TruePic VII görüntü işlemcisi ve 100-6,400 bir ISO aralığı var. Eylem koşullarında kullanılmak üzere tasarlanan, sağlam kamera büyük sualtı veya giyen eldiven olmadığını basın gerekir düğmeler ve 460k noktalı 3 inç arka ekrana sahip. Aynı zamanda dahili GPS ile iftihar konum verilerini, yön, enlem ve boylam ve yükseklik ve su derinliği kaydeder ve onlar kameranın derinlik sınırı yaklaşım ise kullanıcılara bir uyarı verecek bir manometre hakkında bilgi için e-pusula oturum açmak için.

Diğer özellikler değerinde belirterek şunlardır dahili Wi-Fi tam çözünürlüklü görüntüleri, otomatik sıralı bir time-lapse film fonksiyonu ve aralık çekim için 5 fps çekim patlama Olympus Image Share iOS ve Android uygulamaları ile görüntüleri veya uzaktan çekim paylaşım için 24 saat bir saniye kadar çekim. Orada sadece 10 mm uzakta nesnelerin çekimi ve 6.9x onları büyüteç için, Mikroskop ve Mikroskop Kontrol modları dahil TG-3 farklı makro seçenekler, bir dizi de vardır ve değişen süre Focus Bracketing ve Odak İstifleme birden fazla görüntü aldığı çok resmin odak ve bir atış odaklı onları birleştirmek. Olympus Stylus Tough TG-3 350 $ fiyatlı Haziran ayında satışa sunulacak ve siyah ya da kırmızı seçenekler gelecek. Opsiyonel aksesuarlar su geçirmez balık gözü veya tele objektifler ve makro fotoğrafçılık için bir LED halka ışığı bulunmaktadır. Ürün sayfaları: Olympus Stylus SH-1 , Olympus Stylus Tough TG-3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder