21 Haziran 2015 Pazar

Sony A7 ve A7R yeni firmware ile hız ve görüntü kalitesi artışları olsun



Sony, amiral gemisi için firmware güncellemelerini yayımladı A7 ve A7R zaten çok yetenekli ikilisi performansını artırarak, aynasızlar kameralar. güncelleştirmenin temel faydaları hızlı başlatma süreleri, geliştirilmiş görüntü kalitesi ve bazı lensler ile daha hızlı otofokus yer alıyor.

Şaşırtıcı derecede küçük bedenlerine full frame sensör paketi Sony Alpha 7 ve 7R, bazıları zaten piyasadaki en iyi kameralar . Ama, bu firmware güncellemesi sürümü 1.02 ile geliştirerek gelen Sony durmuş değil - bir PC veya Mac için Sony eSupport sitesinden indirilebilir ve USB üzerinden monte edilebilir.

Firmware güncellemesi ile yüklü bir kez, kameralar yeni keşfedilmiş becerileri ile güç olacaktır. Kameralar hemen kapatıldıktan sonra açık olduğunda bu hızlı başlatma süreleri yer almaktadır. Gelişmiş görüntü kalitesi vaadi renk gürültüsü hızı önceliği sürekli çekim modunda azalır ve film kayıt çok parlak sahnelerde nesne kenarlarında renk eserler indirilir, da bulunuyor.

Diğer güncellemeler yakında piyasaya çıkacak Sony FE 70-200 mm F4 G lens için destek eklendi içerir. Bu "Odaklama tutma düğmesi" fonksiyonu kullanımına izin ve her iki kameralardan otofokus hızı performansı gelişmeleri görmek. Güncelleştirme A7, onun faz ve kontrast odaklama, yeni SEL70200G ve gelecek Hızlı Hibrit AF uyumlu E objektifleri en iyi sonucu almak anlamına gelir.

full frame ikilisi de zaten desteklenen uygulamalar ek PlayMemories Camera Apps, veya ek özellikler için destek sağlamak. Bunun gibi, A7 ve A7R atıcılar şimdi "Time-lapse" uygulamasında düzgün otomatik pozlama özelliğinden "Canlı Görüntüleme tesviye" ve "Smooth Yansıma" uygulamaları ve fayda kullanmak mümkün olacak. firmware güncellemeleri, Sony eSupport sitesinden edinilebilir bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder