7 Temmuz 2015 Salı

Kamera Tarafından Fuji X-T1

Yeni Fuji MHG-XT grip (batarya olmadan bir) geldi ve ben bir elektronik olmayan öğe için oldukça pahalı olsa da, çok iyi inşa edilmiş ve iyi düşünülmüş olduğunu söyleyebiliriz. montaj vida altıgen ve tamamen Arca-İsviçre tarzı kafaları kolay montaj izin dibine gömme. sol taraf (kameranın arkasından inceledi gibi) güzel konik ve elinde iyi bir hissetmek için düzeltilir. kavrama ön üst üzerinde orta parmak sarmak için yeterince yüksek çıkageldi. kutu bile montaj için uygun altıgen anahtarı ile birlikte gelir. Ben bu kavrama genel paket çok büyük yapmadan kameranın ele için harika bir ektir söyleyebilirim. Pil kavrama göz önüne alındığında bu konuda endişeli.

Arkasından bakıldığında sol kapı () içindeki ışık sızıntısı sorunu gerçek. Siz limanların üst kısmına bir el feneri kamera açma ve yerinde lens kapağını veya vücut kapağını bırakarak, daha sonra kapıyı açarak ve parlayan bu test edebilirsiniz. Ben bunu göstermek için bir fotoğraf eklenmiş. İyi haber Fuji bu konuda tüm kameralar sabitleme olmasıdır ve dün onlarla konuştu onlar yedek parça Japonya'dan New Jersey gidince posta etiketleri göndermek için adlarını ve adreslerini alıyor dedi. Uzun şimdi bundan önce olmamalıdır. Bu arada, sadece çekerken kapağı kapalı tutun ve herhangi bir sorun olmamalıdır.

Ben kapalı spor atış testi (re-ran benim bölüm için altına yakın Steve'in yorumu makalesine bakın ) Kamera kümesi "yüksek performans" modu ve JPEG tek yakalama f / 4 ve ISO 6400 ateş bu kez. Sonuçlar daha iyi ama yine de tam boy Nikon veya Canon DSLR spor performans seviyesine kadar vardı. Kare hızları yüksek (ama 8 fps) ve tampon 10 ila 15 çekimler için izin verdi. Yeni Sandisk bir UHS-2 SDXC kartları (280MB / sn) ile biz bu sayı skyrocket görürdünüz şüpheli, ama bu kartlar sadece henüz nakliye değildir. X-T1 ile çekim kapalı spor Benim sonuç kalır - daha hızlı yakınlaştırır (f / 2.8) ihtiyaç ve ben her zaman yakında benim D4 satmıyorum.

Restoran fotoğraf gibi lacrosse fotoğraflar, kit zoom ile alınmıştır. Benim fotoğraf f / 1.4 Leica 50mm SUMMILUX ASPH lens ile çekilmiş. Tam kare yönündedir - full frame. "Uzaklaştırdınız" görüntüleri Lightroom içinde% 100 ekran görüntüleri vardır. Minimal işlem yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder